miercuri, 17 februarie 2010

Tocmai m-am uitat la Twilight…

… si nu mai inteleg nimic.
Varcolaci care omoara vampiri care omoara oameni, dar numai oamenii aia pe care vor ei sa-i omoare si care mai omoara si varcolaci din cand in cand care la randul lor sunt invinuiti ca omoara oameni dar practic ei ii protejeaza de vampiri care sunt cei care omoara oamenii.
Si apoi fata frumoasa care este indragostita de vampirul ratacitor care o paraseste ca sa o protejeze (faza clasica; scuza perfecta. ) ) si care mai apoi se indragosteste de varcolacul cel inimos, care e acel baiat ce o iubea inca din copilarie si pe care ea nu-l observase niciodata, dar pe care-l observa cand i-a plecat vampirasul.
Si apoi varcolacul cel inimos ii spune ca el nu poate sa fie cu ea pentru ca “ii va face rau” (alta faza clasica din categoria scuzei perfecte) si ca “nu e ea de vina, ci el e cel care poarta toata vina” (inca una tot din categoria scuzelor perfecte). Iar apoi vine la ea ca Romeo la Julieta la balcon si sare de jos pana la geam (et 1 cred ca era, sau mansarda), dar ea nu banuieste nimic (ce, doar nu toata lumea poate sa sara la o bataie din palme pana la et 1? ) E absolut normal! Dah!) si apoi el o lumineaza si-i spune ca e ceva cu el si nu poate sa-i spuna ca e un mare secret.(din cate stiu exact acelasi lucru i l-a spus si vampirul in prima parte :> ) si apoi intr-un final, a 2a zi, se “bate” ea cu unul dintre varcolaci si se transforma ala ca sa o apere.
Apoi, ea este an adrenaline junkie numai ca sa-l vada pe prea-frumosul vampiras si bineinteles, varcolacul este mereu acolo ca sa o salveze daca face ceva extraordinar de stupid, cum ar fi sa sara de pe o stanca in apa pe vreme de ploaie cand sunt valurile alea mai mari.
Dar totul este posibil!
Si apoi vine sora vampirasului sa-i spuna ca vrea ala sa se omoare pentru ca a aflat de la nush cine ca ea a murit si ca el nu poate “trai” fara ea.(avand in vedere ca era vampir era deja mort intr-un fel mai ciudat, deci ar fi a2a oara cand moare – misto si partea asta). Cand aude asta fata pleaca cu masina/avionul/iar masina sa se duca sa-l salveze pe domnisor si ca sa vezi, ajunge exact la tanc. Dupa face cunostinta cu ala de e cel mai tare de printre vampiri si scapa teafara! Tot ce trebuie sa faca e sa fie si ea transformata la randul ei in vampir. Si ea vrea asta de cand a aflat ca dragul ei iubit este unul. Asa ca , it’s not a big deal.
Filmul se termina cu varcolacul cel inimos vrand sa-l bata pe vampirul ratacitor. Acesta nu-si duce misiunea pana la capat pentru ca fata frumoasa se baga intre ei si le spune ca nu au cum sa faca asta fara sa o raneasca pe ea, asa ca se despart; varcolacul pleaca ranit si vampirul ii spune fetei ca daca nu se casatoreste cu el nu o transforma in vampir.
THE END!

Frumos, nu?:)) V-am stricat finalul, nu?:>

Filmul e ok asa per total. Merge sa-l vezi intr-o seara plictisitoare cand nu ai nimic altceva de facut. Sunt si faze funny, si face de action si faze romantice.. sunt de toate. ) Sunt si baieti frumosi (stiu ca unii s-au uitat sau se vor uita la film doar pentru asta )). Cam asta a fost..

Oricum, va inteleg daca v-ati pierdut de la prima propozitie pe care am scris-o. ) Nici eu nu le inteleg sincera sa fiu.

Articol realizat de

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu