vineri, 1 ianuarie 2010

Urmarile sarbatorilor

Ei bine, Sarbatorile de iarna s-au terminat si astfel orasul este un imens maldar de gunoi si mai mult, bugetul consililului local Bacau este mai sarac cu 98.000 Ron. Banii au fost cheltuiti astfel:

Onorarii artisti - 16.500
Scenotehnica, sunet, lumini - 25.000
Artificii - 20.000
Decoruri, regie - 3000
Cheltuieli organizare - 3000
Rezerva - 2.500
Transport, cazare - 5000
Tiparituri, bannere - 10.000
Efecte scena specifice - 5.000
Publicitate, promovare - 5.000
energie, lucrari electrice - 3.000
__________________
Total - 98.000
Acum ca v-am pus la curent cu cheltuielile, sunteti de parere ca ele sunt justificate sau nu!? Avand in vedere ca suntem la apogeul crizei economice prin care trece tara noastra, iar Craciunul este in fiecare an. Oare nu puteau fi directionati altfel acesti bani, prin crearea de locuri de munca la stat? Oare chiar trebuia investiti atatia bani in distractia populatiei bacauane. Va astept cu pareri Pro si Contra.
P.S. La Romanian Top Hits nu au fost date artificii, iar acest eveniment nu este in fiecare an, poate nu va mai ajunge niciodata la noi.

4 comentarii:

  1. Felicitari! Bun articolul, bine documentat! Sunt de parere ca distractia este un lucru esential in viata fiecarui om si nu trebuie neglijata dar intr-un an ca acesta in care presedintele nu face nimic, macar unii ar putea sa mimeze ca se implica in dezvoltarea economiei. Mai mult de atat, daca tot trebuia sa se chletuiasca, macar sa aduca cativa artisti buni si poate sa micsoreze focul de artificii deoarece nu s-a inghesuit lumea la concert ca la alte evenimente de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri si...Da! Ai dreptate cu treaba cu artistii... ca tot veni vorba de Romanian top hits, acolo a fost exact cum ai zis, au fost artisti mari, lumea a fost bucuroasa dar din pacate a lipsit focul de artificii. Sa speram ca de acum in colo primaria va imbina cele 2 activitati mai bine decat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello i try to open your blog in safari and its looks funny, i tink that the problem is from your hosting ,or maybe from me but still you have a nice setup for the ads, i writing in this post because you will see it when you are validating comments, Keep up the good work Andrei from Romania

    RăspundețiȘtergere