luni, 25 ianuarie 2010

Prezentarea colegiului N. V. Karpen

Cel mai important partener al blogului nostru doreste sa ne ofere o scurta prezentare a institutiei pe care o reprezinta dupa cum veti vedea in cele ce urmeaza.

Şcoala noastră, cunoscută şi cu numele de „ Liceul PTTR”, a luat fiinţă în anul 1969. La început, şcoală profesională, cunoaşte o evoluţie puternic ascendentă, care face ca-n anul 2005 să-şi schimbe titulatura în Colegiul Tehnic de Comunicaţii” N. V. Karpen” Bacău.

Suntem o şcoală modernă, deschisă permanent la nou, capabilă să se plieze oricând la cerinţele pieţii muncii. Deşi avem vechi tradiţii în domeniul poştei şi telecomunicaţiilor, reuşim să abordăm noi profiluri, total diferite de cele care ne-au consacrat, şi anume calificarea Coafor stilist.

Colegiul nostru oferă oportunităţi diverse si eficiente de educaţie, şanse egale de ocupare a locurilor de muncă printr-un învăţământ de înaltă calitate în domeniile electronică, automatizări, telecomunicaţii, telematică, tehnică de calcul, instalaţii electrice, servicii poştale, activităţi economice, informatică, estetica şi igiena corpului omenesc.

Obiectivul general al strategiei UE coincide cu  obiectivul şcolii noastre, care se concretizează în promovarea unei forţe de muncă, cu o calificare bine determinată, pregătită si adaptabilă   unei pieţe a muncii care să răspundă schimbărilor din economie. Pentru aceasta se prevede:

  • Creşterea calităţii si eficientei sistemelor educaţionale şi de formare profesională;

  • Facilitarea accesului pentru toţi la sistemele de educaţie şi formare;

  • Deschiderea către lume a sistemelor educaţionale şi de formare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu