joi, 28 ianuarie 2010

Mass-uri stupide volumul 2

Cateva mass-uri stupide de care nu trebuie sa credeti sub nici o forma:

Mass 1:Aici este presedintele Jay Rusell: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Cine nu trimite acest mesaj, contul lui va fii delatat. NU ESTE O VRAJEALA, CHIAR STERG CONTURI!!!! ( este si pe net)

Mass 2: Baiatul din poza a plecat cu prieteni la Sundarbans in concediu! si a rugat sa i se faca o poza! Cind a blizuit a cazut in coma! Doua zile mai tirziu a murit din cauza inimi! A facut infarct!Cind au vazut prietenii poza s-au speriat! Unul dupa celalalt au intrat la casa de nebuni!Pentru ca au jurat toti ca in momentul acela au fost si ei acolo! Din pacate s-a trimis poza in toata lumea! Multi au vazut-o si au trimis-o mai departe Alti nu au trimis-o mai departe! Si s-au intimplat nenorociri!!!! Un ofiter de marina a trimis poza la 13 oameni de stiinza si a fostavansat in post la scurt timp Un director a ris si a sters poza si firma a dat faliment dupa scurt timp! Nu fi prost si trimite poza la 13 oameni mai departe! Si asteapta sa vezice se intimpla! Dar nu o sterge sub nici o forma! Caci atunci aveti viitorul pecetluit….



Mass 3: Să nu accepţi id-ul dj_etcetc că iţi şterge tot din computer, e un VIRUS ! Dă mai departe ! Ai inteless…? Anunţă URGENT toate persoanele pe care le ai în lista să NU accepte contactul cu dj_bitit este un VIRUS ce formatează calculatorul tău şi al celorlalţi cu care eşti conectat şi dacă ei îl acceptă atunci ţi-l lipeşte şi ţie. Fă o copie şi trimite mai departe!!! Este doar un id normal pe care cineva are ciuda... nu trebuie sa dati nici o atentie acestor mass-uri

Mass 4:Yahoo se închide pe 17 noiembrie 2006! Ei doresc să se descotorosească de Messenger-ul gratuit. O groază de oameni au fost deja şterşi. Click dreapta pe grupul tău de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/23) şi click Send Instant Message to all group şi trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoană care va primi mesajul, va avea o semnătură şi nu va fi şters! Nelsondj 26: de preşedintele Yahoo Jay Rusell… aici este preşedintele Jay Rusell: îmi pare rău să vă anunţ că Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei să păstrezi contul tău gratis trimite mesajul acesta la toţi din lista ta. În acest mod vom şti care sunt folosite şi care nu, le vom şterge…!” l-am primit şi îl trim mai departe………..

Mass 5:CITEŞTE TOT PLS! 074******* Bună, numele meu este Ionuţ, sunt însurat cu o fată numită Alina şi avem un copil nou născut, numit Rareş . El înseamnă tot ptr. noi, şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier. Din păcate eu şi soţia mea nu avem bani nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o întelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord ca ptr fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 centi în schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista şi ajută-ne! Dă-l mai departe te rugăm HAIDETI SĂ AJUTĂM, IŢI IA MAI PUŢIN DE 60 SECUNDE. Merită fiecare câte o şansă! E doar un copil. Ajutaţi-l!

Oameni buni... NU EXISTA CANCER LA CREIER… Cum sa spui asa ceva?

3 comentarii:

  1. D5In2B Excellent article, I will take note. Many thanks for the story!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chances are you'll under no circumstances really know what final results come of your action, yet if you do nothing there will be no result

    RăspundețiȘtergere