joi, 14 ianuarie 2010

Mass-uri stupide volumul 1

Din repertoriul mass-uri stupide, va prezentam:

Mass 1:Daca,cunosti pe cineva bolnav de cancer, Ofer medicamente pt Cancer, GRATIS aduse din Canada! Tel: 0724******…

Mass 2:fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma. cine poate, rog sa verifice, k e naspa dak e drept….

Mass 3:ambulantza fantoma chiar exista am vazut-o eu! …are girofar care lumineaza rosu-albastru (probabil tine cu Steaua), iar in loc de ‘nino nino’ face ‘bu hu hu’; …si se vede doar noaptea cand e ceatza; cand am vazut-o ultima oara fura organe da la niste veveritze si au lasat 2 pungi cu semintze ‘Nutline’ ca despagubire familiei

Mass 4:Aveti grija!!!!!!!!!!!!!!! In jud Arges circula o duba neagra numita Salvarea Neagra care accidenteaza copiii , se prefac ca ii i-a sa ii duca la Spital , ii i-a ii omoara si le i-au organele……Da mai departe daca esti copil………….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu