vineri, 7 mai 2010

La noi ca la nimeni!

Deşi Guvernul a alocat, în urmă cu trei ani, 250.000 de euro pentru amenajarea a cinci puţuri de mare adâncime, edilul a reuşit să facă doar două.



Nu au apă potabilă curentă, dar au fântâni arteziene! Sute de oameni din Glăvăneşti, judeţul Bacău, cară apă potabilă de la o distanţă de peste un kilometru. A reuşit în schimb să construiască fântâni arteziene.

 "E greu domniţă dar dacă trebuie acasă, am o vacă bolnavă", povesteşte un localnic în vârstă de 86 de ani care cară apa zilnic cu roaba.

 Guvernul a alocat în 2007 bani pentru construirea a cinci puţuri în comuna Glăvăneşti. Gheorghe Tilibaşa, primarul comunei, a construit doar două. Edilul aşteaptă acum alţi bani de această dată din fonduri europene pentru a rezolva problema apei potabile. Între timp localnicilor nu le rămâne decât să se bucure de fântânile arteziene din parcul de distracţii al comunei.

Un comentariu:

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Idreamz Blog . Idreamz Blog said: La noi ca la nimeni! - http://tinyurl.com/2azkdju [...]

    RăspundețiȘtergere