sâmbătă, 21 august 2010

Ingerii sunt hraniti cu lapte

"Starea bebeluşilor în ultimele 24 de ore nu s-a mai agravat, ei sunt stabili, chiar şi cel intubat şi ventilat mecanic." afirma medicii care au inspectat copii ce au ars la maternitatea Giulesti. Aceiasi medici precizeaza ca vor putea oferi un verdict clar lumii abia peste 1-2 saptamani deoarece copii ce au trecut prin acest tragic accident au arsuri de gradul III pe toata suprafata corpului.

06_Copii_Reuters_90caa45329.jpg


Hanibal Dumitrascu, psiholog de profesie, crede in capacitatea micutilor de a depasi greutatile prin care trec si crede in recuperarea lor cu ajutorul profesionalismului oferit de medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu.
"Copii prematuri au o capcitate de recuperare excepţională, în ciuda aparenţelor. Iar faptul că au reluat legătura cu mama, mă refer la cei doi nou-născuţi gemeni, acest lucru îi va întări şi îi va ajuta să treacă mai uşor peste" afirma psihologul intr-un interviu dat presei.

b9cd8d4c1abe9a0f8e509faf27483b3c_f9d726a974.jpg




Speram din tot sufletul ca acesti copii sa o poata lua de la capat si sa duca o viata normala. Poate acest incident a fost si un semnal de alarma pentru autoritatile nepasatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu