miercuri, 25 august 2010

Google ajunge la cinema

Succesul companiei multinationale Google Inc. va fi ecranizat sub forma unui documentar. De asemenea se pare ca si fondatorii afacerii de succes, Larry Page respectiv Sergey Brin vor lua si ei parte la filmarile ce vor avea loc.

google_logo21.png


Din cate se pare filmul documentar va fi regizat si filmat de casa de productie Groundswell Productions a carei patron este Michael London. El alaturi de John London se lupta pentru obtinerea drepturilor de ecranizare a celebrei carti "Googled: The End of the World As We Know It" de Ken Auletta, carte ce a fost scoasa in marile librarii anul trecut de catre editura Penguin.

Google Inc., asa cum o cunoastem astazi a fost fondata de doi doctoranzi la prestigioasa facultate Stanford. Sergey Brin si Larry Page sunt oamenii care au reusit de la un calculator si un garaj sa ajunga la una dintre cele mai mari corporatii de pe glob promovand ideile ca "Poţi face bani fără a face rău" şi "Poţi fi serios fără un costum".

Filmul se va baza pe puterea de perpetuare a ideilor initiale in ciuda dezvoltarii uriasei companii. Pentru a afla mai multe despre Google va invitam sa urmariti acest filmulet! Echipa Idreamz.ro va ureaza vizionare placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu