joi, 2 septembrie 2010

Captivi in cladirea Discovery

Un barbat inarmat cu un pistol si un dispozitiv exploziv a luat miercuri seara mai multi ostatici in sediul central al postului Discovery Channel,situat langa Washington D.C.Politistii au fost alertati printr-un telefon dat de o persoana aflata in sediul central dupa ce atacatorul a navalit in cladire in jurul orei 17 GMT.

discovery.jpg


Majoritatea celor 1900 de oameni care lucreaza in cladirea Discovery au fost evacuati imediat in siguranta,in timp ce atacatorul, identificat drept James J. Lee, un activist ecologist, luase mai multi ostatici la etajul 1 al cladirii.

Potrivit martorilor, Lee purta pe piept si pe spate canistre pe care ameninta ca le detoneaza.Politistii au decis sa-l impuste pe James Lee in momentul in care existau temeri serioase ca acesta urma sa detoneze canistrele de benzina pe care le avea asupra lui.Barbatul a murit la scurt timp, iar cei trei ostatici retinuti de Lee au fost eliberati nevatamati.

discovery-channel-buildingjpg-c83497937e8434c5_large.jpg


James J.Lee era cunoscut angajatilor postului “Discovery”.El protestase si in februarie 2008 in fata sediului central al canalului de televiziune si fusese arestat pentru deranjarea linistii publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu