marți, 9 martie 2010

O aberatie

A fost odata ca-n povesti, peste 7 mari si 7 tari, o fata frumoasa dupa care fluierau toti golanii de pe bulevard si ii adresau replici gen "CI-FACII GAGICA?!". Dar frumoasa fata avea o bunica care o ingrijea pentru casa, ca sa fie ea fericita. Asa ca in fiecare zi umplea portbagaju la Mertzan cu mancare la reducere de la Selgros si se ducea la bunicuta cea grasa.

Baga bolidu de 600 cai putere, cu 2 injectii comandate pe calculator in viteza, accelereaza si nici nu trece de primu semafor si trece ca boaita pe rosu. Nici nu trec 10-15 sec si dintr-o data in spate...NINO! NINO!

Ce sa vezi maica?! Masina de politie cu cei 7 bulangii in ea. Opresc ii dau amenda, dar din cauza dificultatilor financiare care ni le-o lasat Basescu, ea nu poate sa plateasca. Se alege cu un avertisment si anume ca la urmatoarea abatere o duce la abator si o face salam de Sibiu.

Isi continua calea si ajunge la bunica, da sa puna mancarea in camara, cand sa deschida usa... ce sa vezi, un gigolo gol. O intreaba pe bunicuta cine e. Bunica incepe sa faca ca trenu, face infarct si moare. Ea fericita, ii ia actele pe casa, se combina cu gigolo-ul. Si traiesc fericiti pana in 2012 cand oricum o mierlim in casa bunicii. THE END!

Articol realizat de Dumitrescu Robert

7 comentarii:

  1. :)))) prea tare .... :P bravo

    RăspundețiȘtergere
  2. :)):))..prea smk :))...ce idei mai ai si u iubitu:)):))..:*:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice write up it. it could be a bit longer though

    RăspundețiȘtergere
  4. Super-Duper site! I am loving it!! Will come back again - taking you feeds also, Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have extremely enjoyed reading your blog posts. Any way I will be subscribing for the feed and I hope you write-up once again soon.

    RăspundețiȘtergere