duminică, 27 februarie 2011

Video: Giulia – Underrated Love

Giulia Anghelescu solista trupei DJ Project, a lanasat o piesa noua “Underrated Love”. Solista, in paralel isi continuie si cariera solo fara sa , renunte la colaborarea cu trupa. Pentru a-si promova piesa ea a realizat o sedinta foto intr-un show-room de mobila din Bucuresti.


This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Adobe Flash Player is required to view the video.

...

sâmbătă, 26 februarie 2011

Justin Bieber isi vinde parul

justin-bieber 1


Justin Bieber, isi vinde parul pe eBay, in scopuri caritabile. Suvitele de par au fost scoase la licitatie de realizatoarea TV Ellen DeGeneres. Pretul suvitelor pleaca de la 7.200 de dolari, scrie libertatea.


Licitatia pentru parul vedetei se av incheia pe 2 martie. Pana acum 61 de persoane s-au interes...

vineri, 25 februarie 2011

Eminem lider de Facebook

eminem


Celebrul rapper din Detroit, Eminem a intercut-o pe Lady Gaga pe Facebook la “Like”. Lady Gaga a primit “Like” de la 28.872.000 de fani, pe cand Eminem a primit 28.883.000 .


Artistul, primeste in fiecare zi 500.000 de „Like”. Daca va continua acest fenomen, el il va intrece pe Michael Jackson, care in prezent a primit „Like” ...

joi, 24 februarie 2011

Lectii de dans cu vecina raraita de la “Neata”

Noua vecina raraita de la matinalul ” Neata cu Razavan si Dani “, de pe Antena 1, i-a invatat pe pe Razvan si pe “varul din Giurgeni” sa danseze.


Canditat la postul de asistenta i-a da lectii de dans, deoarece ea crede ca fetele si baietii care merg in club nu stiu sa danseze.


...

miercuri, 23 februarie 2011

Sotii Columbeanu divorteaza

Monica si Irinel Columbeanu  divorteaza. Zilele acestea Monica a depus cererea de divort.


Fotomodelul este stability de ceva timp in America. Ea si-a trmis avocatii la Judecatoria Buftea  sa depuna actele de divort. Monica totodata doreste si custodia fetitei Irina, in varsta de patru ani.


Surse din anturajul familiei Columbeanu spun ca Monica nu a cerut nici un leu la judecatori, ci numai custodia micutei Irina, care probabil va pleca cu mama sa in America, daca va obtine custo...

luni, 21 februarie 2011

Inna din nou premiata

INNA 0LANDA


Celebra Inna a castigat Discul de Aur in Olanda pentru vanzarea a 25.000 de copii vandute ale albumului Hot.


Discul i-a fost inmanat in timpul ceremoniei premiilor School Awards, la Heineken Music Hall din Amsterdam.


Cantareata momentan se afla in turneu in Franta, pentru promovarea piesei „Sun is up...

sâmbătă, 19 februarie 2011

Un nou fenomen online – Badoo

Noul fenomen online – Badoo este un website fondat in in 2003 de o companie londoneza. Neavand succes el a fost relansat in 2007 asa cum il cunoastem astazi. Site-ul sustine ca la ora actuala are 46,953,527 iar in septembrie 2009, site-ul a fost listat in top 200 web-siteuri de serviciul Alexa.


Reteaua de socializare ofera numeroase servicii si creaza altele noi in continuare. Printre ce poate oferi e clasicul concept WEB 2.0 adica ca utilizator poti posta poze cu tine, video-uri si p...

Pisica la borcan

Pisica la borcan...

vineri, 18 februarie 2011

Noul model Galaxy Tab 10.1


Samsung Electronics si NVDIA anunta lansarea pe piata a noului model Galaxy Tab 10.1.Aceste este alimentat de la un dual-core Tegra Procesor de 2.Numele de Galaxy Tab este data de dimensiunea ecranului.

...

Britney Spears- videoclip nou

Britney Spears- videoclip nou...

RObotzi-Ep.4-Bilos

Cei de la CreativeMonkeyz au lansat aseara pe Youtube cel de-al cincilea episod din mini mega serialul RObotzi.Videoclipul a strans in doar 24 de ore peste 200 de mii de vizualizari si 4 mii de comentarii.


...

miercuri, 16 februarie 2011

Videolclip Keo- Liber

Keo,  iubitul Andreiei Balan si-a lansat pe pagina de Facebook videoclipul piesei  “Liber”.


Videoclipul a fost regizat de Alex Ceasu  care vede libertatea ca ceva care este mereu suprimat .  In culise la filmarea videoclipului a fost si prietenul sau, solistul trupei  Vunk, Cornel  Ilie. Rolul principal din videoclip a fost jucat de Denisa Matei, un model  Etoiles Models.


This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Adobe ...

marți, 15 februarie 2011

Fetita care leviteaza!!

Incredibil Fetita care leviteaza intr-o padure din Rusia Vezi mai multe video din incredibil


Fiind la vanatoare un barbat din Rusia a filmat o fetita care leviteaza.La auzul cainelui si fosnaitului fetita a luat-o la fuga impreuna cu persoana care o insotea.

...

S-au descoperit ingredientele Coca Cola

coca cola


Site-ul   thisamericanlife.org spun ca detin reteta secreta a Coca- Cola, reteta care a fost facuta de farmacistul John Pemberton in anul 1886.


Reteta sucului s-ar gasi in ziarul Atlanta Journal-Constitution, in editia de pe data de 8 februarie 1979. In acel ziar se afla o persoana care are in mana o carte deschisa la...

luni, 14 februarie 2011

Christina Aguilera a gafat din nou

Christina Aguilera a gafat din nou. De data aceasta a Gala Premiilor Grammy. Aici a cazut pe scena in timp ce canta melodia tribut pentru Aretha Franklin. In timp ce toti spectatorii o aplaudau ea s-a impiedicat si a cazut pe scena, apoi s-a ridicat imediat.


Artista nu e la prima gafa. Ea a mai trecut printr-un moment stanjenitor, dupa ce la finala campionatului de fotbal american s-a incurcat la imnul national american, incurcand versurile.


This video was embedded using the You...

duminică, 13 februarie 2011

Rihana si-a lansat propiul parfum

Celebra Rihana si-a facut propiul parfum si si-a lansat reclama pentru el. Parfumul se numeste Reb’l Fleur, si a fost facut dupa indicatiile cantaretei, scrie Mediafax.


This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Adobe Flash Player is required to view the video.

...

sâmbătă, 12 februarie 2011

Fotografiile anului 2010

Fotografia anului a fost facut de Jody Bieber. El a castigat World Press Photo Award 2010, pentru o poza in care este chipul unei femei afgane, desfigurata in bataie pentru ca isi parasise sotul.


111


Locul doi este ocupat de fotograful francez Laban-Matte, cu o serie de fotografii facute dupa cutremurul din Haiti din ianuarie anul trecut. In una...

joi, 10 februarie 2011

Cele mai sigure masini


Cred ca cu totii ne dorim o masina de lux, confortanta dar pe primul loc sa fie siguranta noastra.Iata ca Euro Ncap a nominalizat cele mai sigure modele.Afla care sunt acele modele.

...

Videoclip Fly Project-Goodbye”

Trupa Fly Project si-au lansat zilele acestea cel mai nou videoclip al piesei  “ Goodbye “.  In acest videoclip rolul principal este ocupat de marele si celebrul actor Sebastian Papaiani.


“Povestea piesei este povestea oricui. Oricine a spus sau i s-a spus Godbye. Normal, unele povesti pot avea un final fericit, altele… nu. Depinde numai de protagonistii povestii. In cazul videoclipului nostru e mult mai bine sa vedeti voi ce soarta isi aleg personajele”, au declarat Tudor si Dan.


...

miercuri, 9 februarie 2011

Mercedes ironizat de Audi

AUDI A8 Firma Audi  in noul spot publicitaral  noului model A8  ironizeaza celebra marca de masini Mercedes.


Automobilul de la Mercedes in viziunea celor de la Audi  pare veche si demodeta, pe cand  modelul lor este unul de lux integrand in el cele mai inalte tehnologii de varf.


Acest tip de reclame vor fi difuzate doar pe continent...

marți, 8 februarie 2011

Eroina la 70 de ani


O femeie din Marea Britanie a reusit sa opreasca spargerea unei bijuterii din Northamton doar cu ajutorul gentii.Aceasta a lovit hotii cu ea pana cand au fugit.

...

Shakira oficial intr-o relatie

shakira


Relatia dintre Gerard Pique si Shakira, despre care erau zvonuri din vara trecuta, acum este oficiala. Pique a pus pe contul sau de Facebook o poza de la aniversarea sa, impreuna cu cantareata.


Cei doi parteneri s-au cunoscut in timp ce Shakira isi filma videoclipul piesei ” Waka, Waka “. Cei doi pana acum au tinut rela...

luni, 7 februarie 2011

Americanii indignati de Christina Aquilera

Cristina Aguilera a gresit in direct inmul national, aatfel atragand antipatia americanilor.


Aceasta gafa a avutloc in fata a 100 de milioane de telespectatori care urmareau in direct finala campionatului de fotbal, Super Bowl. Christina s-a incurcat la mijloculu imnului si a inceput sa cante versurile de la inceputul imnului.


...

duminică, 6 februarie 2011

Vrajitoare zburatoare!!

Vrajitoare zburatoare!!...

Ce-a mai lenesa pisica din lume

Ce-a mai lenesa pisica din lume tine pe cap 5 conserve si nu se deranjeza deloc sa le de-a jos. Oare reuseste cineva sa faca pisica sa se miste?? Probabil doar un catel jucaus.


This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Adobe Flash Player is required to view the video.

...

sâmbătă, 5 februarie 2011

Volkswagen sparge topurile pe Youtube

Volkswagen sparge topurile


In doar trei zile spotul Tv Volkswagen Passat a facut peste 10 milione de vizualizari pe Youtube. Personajele principale care apar in reclama sunt Volkswagen Passat si un mic Darth Vader.


This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Ad...

vineri, 4 februarie 2011

Ninsoare cu tunete


Cel mai ciudat fenomen meteorologic s-a petrecut in America, unde in timpul unui interviu s-a putut observa neobisnuita stare a naturii.

...

joi, 3 februarie 2011

Hannah Montana mioritica

hanna montana


Dj Andy si Liviu Hodor, gazedele emisiunii Request 629 de la Radio 21, au gasit-o pe Miley Cyrus de Romania. Tanara poarta numele de Andre Ola are varsta de 14 de ani, si a castigat premiul de popularitate intr-o emisiune de Canto.


Ea a debutat cu piesa “ Erase you ”, un feturing cu Helene, songwriter, produc...

miercuri, 2 februarie 2011

Funny cats(2)

Continuam cu seria de pisici “ucigase” cu un grasan care nu poate sa urce pe o masuta.


Vezi mai multe din Animale pe 220.ro

...

Benzina artificiala


Oamenii de stiinta britanici spun ca revolutionarul carburant va fi pe baza de hidrogen si va putea fi folosit fara probleme in locul benzinei obisnuite, la orice tip de masina.Insa vestea cea mai buna este ca pretul va fi de doua ori mai mic decat cel al combustibilului obisnuit.

...