joi, 16 septembrie 2010

Inna- face orice pentru celebritate

innaa



Inna a fost chemata in studiou Pro Fm, pentru a discuta despre viitoarele ei proiecte si muzica sa, ocazie cu care a spus cat de important este ca fanii sa o placa. Artista a mai decalarat ca daca ar fi necesar sa pozeze topless, pentru a fi iubita de fani, ar face-o.

"Nu ştiu dacă o să apară sau nu o şedinţă foto topless cu mine, ideea e că fac orice pentru cariera mea, iar dacă la un moment dat sunt nevoită să fac asta pentru ca lumea să mă placă mai mult, am să o fac. Ţin la cariera mea mai mult decât la persoana Alexandra", a declarat Inna in emisiune.

inna-3.png



Ea a mai precizat ca nu tine un regim alimentar, ca sa isi mentina forma fizica ci si-o mentine prin dans, muzica si stres.

"Cred că dansul şi stresul nu mă lasă să mă îngraş oricât aş vrea", a mai spus Inna.

miercuri, 15 septembrie 2010

Si maimutele merg acum la scoala

In Thailanda s-au facut scoli speciale pentru maimute. Aici thailandezii dreseaza maimutele si le invata sa culeaga nuci de cocos.

O maimuta ca prima lectie invata sa invarta o nuca de cocos cu toate membrele, a doua lectie sa descurce o sfoara de care este legat. Dresorii afirma ca maimutele sunt inteligente si invata foarte repede.

Ele sunt dresate aproximativ 6 luni. In perioada aceasta maimutele invata absolut tot ce trebuie ca sa poata culege nucile de cocos. Pretul pentru a dresa o maimuta este de 150 de dolari.

54454

marți, 14 septembrie 2010

Top 10 fobii ale vedetelor internationale

Astazi va vom prezenta top 10 cele mai ciudate fobii ale vedetelor internationale. Si sa incepem cu un mare fotbalist!

David Beckham

David Beckham este un mare atlet, se imbraca la moda, şi aspectul sau fizic tinde catre perfectiune. Poate că toate acestea pot fi atribuite ataxofobiei lui, sau frica de dezordine. El a declarat ca pana si cutiile de suc sunt asezate intr-un anumit fel în frigider.

081010_0523_10MostWeird1.jpg


Madonna

Madonna a fost întotdeauna femeia fatala si neinfricata în ochii nostri. Dar chiar si megastaruri care poarta corsete de piele se tem de furtuni. DA, Madonna suferă de brontofobie, frica de tunete.

081010_0523_10MostWeird2.jpg


Orlando Bloom

Orlando Bloom este prea dragut pentru a fi descris, dar ecologistul actor britanic are o fobie ciudata, suinofobia. Este teama de porci, şi aparuse zvonul ca participarea lui Orlando în remake-ul “Ferma animalelor” ar putea fi compromisa din cauza asta.

081010_0523_10MostWeird3.jpg


Nicole Kidman

Simpatica Nicole Kidman a recunoscut ca a suferit atacuri de panica, atunci când a pasit pe covorul roşu, dar ea are o alta fobie ironica. Ei ii e frica de fluturi. Cine a ştiut că ceva atât de delicat şi eteric ar putea face sa lesine pe cineva atât de delicat şi diafan?

081010_0523_10MostWeird4.jpg


Christina Ricci

Am fost surprinsi să aflam că Christina Ricci sufera de botanofobia, sau frica intensa de plante de apartament. Ea crede ca acestea sunt murdare, şi o inspaimanta.Acest lucru înseamnă cu siguranta că ea nu are o gradina.

081010_0523_10MostWeird5.jpg


Pamela Anderson

Anderson are eisoptrofobia sau teama de oglinzi. Fobia Pamelei Anderson este, probabil, într-adevăr o teama de a vedea reflexia ei in oglinda. Poate chirurgia plastica si implanturile sunt prea mult pentru ea?

081010_0523_10MostWeird6.jpg

Kelly Osbourne


Kelly sufera de hafophobie, frica de a fi atins.Fratele ei Jack a spus odată într-un interviu, "Tot ce trebuie sa faci este doar sa atingi clavicula ei. Este minunat, ea începe să se usuce si sa aiba greturi ".

081010_0523_10MostWeird7.jpg


Billy Bob Thornton

Ştim cu toţii că Billy Bob Thornton este un personaj destul de excentric, care face ce vrea. Dar de asemenea este afectat de chromophobie şi o teamă de mobilier antic. Thornton a recunoscut că el este "ingrozit de mobilier vechi".

081010_0523_10MostWeird8.jpg


Matthew McConaughey

Sa fim seriosi, Matthew McConaughey nu se teme de nimic, asa-i? Se pare, tipul campenesc impietreste cand vede tuneluri si usi turnante, spunând că el devine anxios, de îndată ce el vede uşile care se invartesc.

081010_0523_10MostWeird9.jpg


Kim Basinger

Kim Basinger are agorafobie, ceea ce inseamna ca ii este frica de spatiile deschise. Asta duce de asemenea si la timiditate si nevoia in permanenta de a avea un loc intim.

luni, 13 septembrie 2010

Televizorul viitorului de la LG

lg_pen_touch_97655400.jpg


LG a creat un supertelevizor, pe care poti desena cu creioane electronice multicolore ce iti pofteste inima Acest supertelevizor nu costa nici mai mult nici mai putin de 3.000 de euro.

O alta noutate in tehnologie este OLED, datorita careia este posibil ca un ecran sa aiba grosimea de 3 milimetri si ce-a mai buna rezolutie care exista pana acuma. Pretul acestei bijuterii e de nu mai putin de 1.700 de euro.

Nici Philips nu s-a lasat mai prejos si a creat un televizor care are o telecomanda care functioneaza cu baterii solare, iar cand sta in stand by nu consuma absolut nimic.

duminică, 12 septembrie 2010

Blonda lui Bote, inelul lui Cristea

byank"Blonda lui Bote"cu toate ca suspina pe la toate emisiunile tv, dupa celebrul burlac Catalin Botezatu, se plimba de mana cu fotabalistulAdrian Cristea. Invitata la o emisune pe Antena 2, Bianca si-a etalat o vergheta , dar despre care nu a dat amanunte.


"Am o verighetă pe deget, nu un inel de logodnă, dar nu vreau să spun dacă mi-a dat-o Cristea sau nu. Avem o relaţie specială, dar asta nu înseamnă că suntem iubiţi. Mă înţeleg foarte bine cu părinţii lui. Aceştia fac parte din anturajul meu şi ne vedem destul de des", a declarat Bianca la "Coferinta de Presa".

Ea a mai declarat ca mai are cateva operatii estetice. "Mi-am scos aluniţele, mi-am făcut un implant mamar şi mi-am mărit buzele de două ori", a spus Bianca .

sâmbătă, 11 septembrie 2010

SONDAJ: Ce smartphone alegem?

untitled.PNG


In seara asta va propunem un sondaj de opinie. Ce alegem cand e vorba de cumpararea unui nou smartphone pentru afacerea noastra. Echipa Idreamz.ro va propune 3 modele ce fac furori pe piata de specialitate: Nexus One - Google, Dell Streak - Dell, Iphone 4 - Apple

[polldaddy poll="3750008"]

Monica Anghel e mamica

monica


Vineri seara celebra artista Monica Anghel a dat viata unui baietel de numai 3,300 kg. Micutul va purta numele de Aviv Alexandru, a declarat presei partenerul de viata a cantaretei.

Monica are o relatie cu un ofiter din cadrul Serviciului de Paza si Protectie de 39 de ani.

Cantareata la doar 14 ani a debutat cu piesele "Esti invingatorul" de Marcel Dragomir si "O raza pentru dragoste" de Laurentiu Profeta , unde a castigat premiul 1 la Festivalul de muzica usoara "Bucuresti-86". Monica a mai facut parte si din grupul Divertis , cantand si jucand piese de teatru si bucurand-use de aprecierea telespectatorilor.

vineri, 10 septembrie 2010

Google Instant, noua functie a gigantului

Google, cel mai popular motor de căutare din lume, a introdus recent o nouă opţiune denumită Google Instant care permite afişarea rezultatelor pe măsură ce utilizatorul tastează.

Utilizatorii Google pot privi acum rezultatele căutării în timp ce tastează. Google a introdus această funcţie în motorul de căutare pentru a salva din timpul preţios al celor care efectuează o căutare.

Conform testelor făcute de Google, cu noua opţiune timpul de căutare se reduce cu două până la cinci secunde.

Google Instant este diponibil momentan doar în Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia, Spania şi Rusia. Utilizatorii români care vor să încerce Google Instant o pot face pe domeniile Google de mai sus.

google_logo21.png

joi, 9 septembrie 2010

Prima transmisiune TV din Romania

TV.jpg


Deoarece tot suntem in era digitalului si a 3D-ului, echipa Idreamz.ro a decis sa va arate prima transmisiune Tv in Romania. Aceasta a avut loc in anul 1958 si a fost urarea de anul nou a partidului comunist roman catre popor. Ca tot veni vorba imi amintesc ca am postat mai demult un filmulet despre evolutia tehnlogiei. Pentru a vizualiza acest film click AICI. In continuare va invit sa urmariti prima emisune Tv din Romania! Vizionare placuta!

miercuri, 8 septembrie 2010

Marmaduke - mare si amuzant

Marmaduke-2010-Wide-Screen-Front-Cover-47103.jpg


Marmaduke, cel mai adorabil Mare Danez din lume, sare de la faima din benzi desenate (care apar în 600 de ziare, în peste 20 de ţări) la statutul de vedetă pe marele ecran. În această comedie de familie, uriaşul câine, care nu s-a adaptat niciodată, găseşte, în sfârşit, un loc unde poate ieşi în evidenţă.

Acum, trăind pe picior mare în Orange County, California, Marmaduke îşi ajută familia să facă marea tranziţie din Midwest în O.C., dar descoperă, de asemenea, că integrarea cu cei patru prieteni patrupezi ai lui nu e întotdeauna uşoară pentru un câine adolescent de 90 kg.

Din fericire pentru Marmaduke, nu e nevoit să facă pasul singur deoarece e întotdeauna însoţit de fratele său vitreg şi cel mai bun prieten, Carlos, un motan Albastru de Rusia, care-i apără spatele.

Cabral se insoara cu Andreea Patrascu

cabral

Cabral, prezentatorul emisiunii "Povestiri de noapte", chiar in direct a cerut-o in casatorie pe Andreea Patrascu.

"Cine o cunoaşte pe Andreea Pătraşcu să o sune şi să îi spună să deschidă uşa că vin să o cer de nevastă", a zis Cabral luni chiar in timpul emisiunii.

Frumoasa blonda a decalart presei ca nu se uita la emisiune in timpul acela, ci era in masina, dar a fost sunata apoi de o multime de prieteni.

Dupa ce s-a terminat in emisiunea Cabral, s-a dus in fata blocului parintilor ei, a sunat-o sa iasa la balcon, apoi i-a zis ca o iubeste si a cerut-o de sotie.

"Am coborât, imediat a ajuns şi un prieten de-al nostru cu o sticlă de şampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am răspuns că Da, vreau să fiu soţia lui. Nu mă aşteptam, nu bănuiam nimic de intenţiile lui. Amândoi suntem foarte fericiţi şi avem planuri mari de viitor", a declarat presei Andreea Patrascu.

De ce idreamz si nu idreams

Am decis sa facem acest articol din cauza zecilor de intrebari puse de cititori gen: "De ce ati pus idreams cum ar fi fost normal si ati vrut idreamz?", "Nu era mai OK sa fie Idreams.ro?", "Idreams.ro ce avea?".

intrebare.PNG

Am pus Idreamz pentru ca noi reprezentam o multime infinita de vise, toate adunate intr-o comunitate. Iar pentru ca aceste vise nu sunt a oricarui om ce vietuieste pe aceasta planeta ne-am propus sa fim exclusivisti si sa punem numele de IDreamz. De accea te intrebam! Vrei sa fii diferit? Sa stii ca esti cu un cap deasupra celorlati? Atunci nu iti mai ramane de facut decat sa devii un cititor fidel pentru ca nu uita: Un om informat, este un om puternic! Te asteptam!

P.s (1) Oricum Idreamz suna mai bine.
P.s (2) IDreams.ro era ocupat.

marți, 7 septembrie 2010

Bote a luat teapa - Violeta e lesbiana

vio Tanara timisoreana , in varsta de 24 de ani care a castigat inima "burlacului", nu isi ascunde sentimenetele fata de femeile frumoase.

Violeta, chiar pe pagina ei de Facebook, spune  la sectiunea relatii ca partenerul de viata este o femeie. Aceasta femeie este una din concurentele de la "Burlacul", si poarta numele de Andrada Ersek.

Andrada si Violeta, nu par ca si-ar ascunde acesta relatie, deoarece Andrada la pozele lui Violeta, ii lasa comentarii folosindu-se de apelativul "iubita".

luni, 6 septembrie 2010

Atentie, sar bombite in apa!

catel.PNG


Iata catelul simpatic care nu le are cu inotul.Spre amuzamentul stapanei, cand vrea sa sara, “derapeaza” si cade ca o bombita in apa.Bine macar ca are vesta de salvare.

TheExpendables - eroii batausi sunt la un loc

“The Expendables” este un film de actiune american, lansat in august 2010.Ansamblul este scris de David Callaham si Sylvester Stallone si regizat de Stallone.Filmarile au inceput pe 28 martie 2009, la Rio de Janeiro, New Orleans, şi Los Angeles, iar filmul a fost lansat 13 august 2010. Filmul este despre un grup de mercenari de elita, însărcinat cu o misiune de a răsturna un dictator din America Latină.

6895382.png


Ecranizarea aduce un omagiu filmelor de actiune de succes ale anilor 1980 şi începutul anilor 1990, si aduce ca staruri o serie de veterani de acţiune din aceste decenii, inclusiv Stallone, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger, precum şi mai multe stele recente, cum ar fi Jason Statham, Terry Crews, Randy Couture, şi Steve Austin.

Filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor, dar a avut un foarte mare succes comercial, luand locul unu in box office în Statele Unite, Regatul Unit, precum şi China.

Bataie intre talentele britanice

Doua tinere care au venit la o auditie pentru un concurs de talente din Marea Britanie, mai aveau putin si se bateau pe scena in fata publicului si a juriului. Cu toate ca la inceputul prezentarii s-au declarat ca fiind cele mai bune prietene, la finalul melodiei, pe care cele doua o cantau, au ajuns sa se loveasca.

Cele doua adolescente nu au impresionat juriul, care lea facut numeroase reprosuri: "Aveţi cea mai grosolană atitudine dintre toţi concurenţii pe care i-am întâlnit la emisiunilea acestea", a declarat Simon Cowell, membru al juriului.
Dupa ce au ascultata parereile jurilului, care le-au nemultumit pe cele doua , una din fete a lovit-o pe cealalta. Apoi tinerele au iesit de pe scena aratand semne obscene publicului si injurand.

duminică, 5 septembrie 2010

The Expendables-Eroii batausi sunt la un loc

“The Expendables” este un film de actiune american, lansat in august 2010.Ansamblu

O noua lovitura-"Perversa ca pa Targu Ocna"

Din seria "S-a rupt un burlan", Pro TV-ul ,prin intermediul acestui tanar, a facut o noua descoperire in domeniul artelor martiale, o lovitura care nauceste orice adversar: "perversa ca pa Targu Ocna".Tot de la el aflam ca o ora are 60 de minute,respectiv 3600 de secunde, ceea ce este foarte corect.Daca tipul a glumit sau nu, nu mai conteaza, cert este ca "i-au dat de l-au julit".

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Cladiri devastate - volumul I

Astazi echipa Idreamz.ro va va prezenta cateva poze cutremuratoare facute in tara noastra chiar la intrare in tare dinspre Nadlac. Oare ce pot spune strainii care vin sau pur si simplu trec prin tara noastra cand vad asa cladiri, parca lovite de bombardament.

P1140544.png

Location: 15 Km de Nadlac

P1140560.png

Location: 32 Km de Nadlac

Dupa cum zicea cineva.... Avem o tara atat de frumoasa.... Pacat ca e locuita...

vineri, 3 septembrie 2010

Lucian Viziru- viitor tatic

hjjh

Nici nu au trecut bine doua luni de cand Lucian Viziru, celebrul actor, s-a casatorit cu Ema, fosta lui colega de banca, ca a primit vestea ca va fi tatic. Lucian a decalarat presei ca sotia lui este insarcinata si va naste in luna februrie, anul urmator.

Actorul cat si sotia sa sunt incantati de venirea pe lume a copilului si asteapta nasterea. Copilul are toate sansele de a fi baiat.

"Nu am emoţii încă. Momentan mă bucur de viaţă şi de soţia mea. Trăim momentul, iar fiecare clipă este o bucurie. Ce o să vină o să întâmpinăm cu plăcere şi cu drag", a declarat presei Lucian.

joi, 2 septembrie 2010

Captivi in cladirea Discovery

Un barbat inarmat cu un pistol si un dispozitiv exploziv a luat miercuri seara mai multi ostatici in sediul central al postului Discovery Channel,situat langa Washington D.C.Politistii au fost alertati printr-un telefon dat de o persoana aflata in sediul central dupa ce atacatorul a navalit in cladire in jurul orei 17 GMT.

discovery.jpg


Majoritatea celor 1900 de oameni care lucreaza in cladirea Discovery au fost evacuati imediat in siguranta,in timp ce atacatorul, identificat drept James J. Lee, un activist ecologist, luase mai multi ostatici la etajul 1 al cladirii.

Potrivit martorilor, Lee purta pe piept si pe spate canistre pe care ameninta ca le detoneaza.Politistii au decis sa-l impuste pe James Lee in momentul in care existau temeri serioase ca acesta urma sa detoneze canistrele de benzina pe care le avea asupra lui.Barbatul a murit la scurt timp, iar cei trei ostatici retinuti de Lee au fost eliberati nevatamati.

discovery-channel-buildingjpg-c83497937e8434c5_large.jpg


James J.Lee era cunoscut angajatilor postului “Discovery”.El protestase si in februarie 2008 in fata sediului central al canalului de televiziune si fusese arestat pentru deranjarea linistii publice.

Cel mai urat peste din lume

5555555555555555555555555

Cel mai urat peste din lume este pestele numit popular "carasul cu cap de oaie". El a fost botezat de oameni "Shrek", datorita infatisarii lui ciudate. Acest peste traieste in marile din Extremul Orient.

Cei care au filmat urmatorul filmulet, considera ca nu mai exista un alt peste mai ciudat ca acesta.

miercuri, 1 septembrie 2010

Regele muzicii pop si al internetului

Regele muzicii pop, Michael Jackson, a devenit artistul cu cel mai mare numar de melodii descarcate de pe internet. Cresterea spectaculoasa s-a datorat in principal comemorarii unui an de la moarte sa dar si evenimentelor legate de aniversarea nasterii sale. Toate aceste evenimente dar si popularitatea megastarului l-au facut sa ajunga pe primul loc in topul melodiilor descarcarcate de pe internet, devansandu-i astfel pe Elvis Presley, Lady Gaga, Rihanna si The Black Eyed Peas.
Clasamentul a fost realizat de compania Nokia pe platforma Ovi Music Store. Din totalul pieselor descarcate de pe internet 26% reprezinta melodii ale megastarului. Cele mai multe descarcari au avut loc in India dar si in Marea Britanie, Germania, Olanda si Finlanda. Cele mai descarcate hituri de pe internet ale lui Michael Jackson au fost „Beat it”, Billie Jeans” si „Thriller”.

michael-jackson-concert-2.jpg

Sexul saptamanal - secretul longevitatii

Numarul persoanele care au probleme cu greutatea ar putea scadea considerabil, daca acestea ar face sex macar de doua ori pe saptamana. Afirmatia apartine cardiologului Mehmet Oz care precizeaza ca in timpul partidelor sexuale se consuma mai multe calorii decat intr-o ora de fitness. O alta binefacere adusa de o viata sexuala activa este prelungirea vietii cu 3 ani, pe cand abstinenta duce la micsorarea sperantei de viata. Acelasi cardiolog american spune ca lipsa dialogului in cuplu ar fi cauza pentru care una din sapte femei nu are orgasm.

sex-life.jpg

Cainele dansator de merengue

Carrie este o catelusa, ea devenit cel mai faimos instructor de merengue din Chile, si din toata America. Priviti urmatorul filmulet in care Carrie danseaza cu partenerul ei: