marți, 31 august 2010

O povestioara despre curaj

“Deci credeti ca sunt curajoasa?” intreba ea.
“Da, cred”.
“Poate ca sunt. Dar asta datorita unor profesori sufletisti. O sa povestesc despre unul dintre ei. Cu multi ani in urma, cand lucram ca voluntara la Spitalul Stanford, am cunoscut o fetita, Lisa, care suferea de o boala rara si grava. Singura ei sansa de vindecare parea a fi o transfuzie de sange de la fratiorul ei de cinci ani, care supravietuise in mod miraculos aceleiasi boli si reusise sa-si dezvolte anticorpi impotriva acelei maladii.Doctorul i-a explicat situatia fratiorului ei mai mic, si l-a intrebat daca vrea sa-i doneze sange surorii lui mai mari.L-am vazut atunci ca ezita putin, dupa care, a tras aer in piept si a spus:”Da, o sa-i dau sange daca asta o va salva pe Lisa”.
In timp ce se efectua transfuzia, el statea intins in pat langa sora sa si zambea, asa cum faceam si noi toti, vazand cum fetitei ii revenea culoarean obraji. Dintr-o data, chipul lui pali, si zambetul ii pieri de pe buze. Isi ridica ochii catre doctor si-l intreba cu o voce tremuranda, “De acum incep sa mor?”.
Fiind micut, baietelul intelesese gresit; el credea ca o sa trebuiasca sa-i dea tot sangele surorii lui.
“Da,am invatat ce e curajul,” adauga ea, “pentru ca am avut profesori sufletisti”.

david-y-goliat-1.jpg


Dan Millman

luni, 30 august 2010

Fetele neortodoxe, subiect pentru melodii

puyaaa Celebrul artist Puya a cantat pe scena festivalului Peninsula , care s-a desfasurat la Targul Mures , duminica seara. Artistul, in una din piesele lui a facut referire la "Monica Columbeanu si alte vagaboante de genul asta".

"Ne place sportul, jucăm fotbal, noi / După meciuri se termină cu box, c-aşa-i la noi / Suntem o mare familie, ne-avem ca fraţii / Dar la probleme, ştim bine, fugim unii de alţii / Avem multe biserici, că păcătuim cam des/ Pline de femei măritate din interes" , a cantat artistul apoi a spus: "gen Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta".

La Festivalul "Peninsula" au participat peste 70 de artisti si s-a desfasurat de joi pana vineri.

duminică, 29 august 2010

The Drill, omagiul adus lui MJ

mj



Admiratorii celebrului rege pop ,Michael Jackson, din Romania, il omagiaza, dansand pe cele mai celebre piese ale lui-Smooth Criminal, Dangerous şi Billie Jean, si vor incheia momentul cu The Drill , potrivit MTV.
Regele pop este cel mai downloadat artist din toata istoria , astfel depasindu-l pe Elvis Presley, potrivit celui mai recent studiu.Michael s-a stins din viata acum un an , in luna iulie , dupa ce s-a intoxicat cu Propofol.

Acest eveniment va avea loc pe 29 august , la:

Afi Palace Cotroceni – ora 14:00
Centrul vechi – str. Eugen Carada – ora 16:00
Parcul Tineretului, intrarea dinspre Sincai – ora 17:00
Statia de metrou Piata Unirii 1 – ora 18:00
Aleea Michael Jackson, Parcul herastrau – ora 19:30



Adolf Hitler - evreu sau african?

Adolf Hitler era descendent atât din evrei cât şi din africani, acest lucru fiind demonstrat de testele ADN, relatează The Daily Mail. Jurnalistul Jean-Paul Mulders şi istoricul Marc Vermeeren au folosit ADN-ul pentru a identifica 39 din rudele liderului nazist, la începutul acestui an.

Hitler3(1).jpg


Una din rude este şi un fermier austriac, identificat doar ca un văr zis "Norbert H". Cromozomul numit "Haplogroup E1b1b," sau Y-ADN găsit în eşantioanele de salivă ale rudelor "este rar în Germania, precum şi Europa de Vest”, a declarat ziarul, însă "este cel mai frecvent întâlnit la berberii din Maroc, din Algeria, Libia şi Tunisia, precum şi printre evreii aşkenazi şi sefarzi", a spus Vermeeren.Conform ziarului Daily Mail, Mulders a declarat revistei belgiene Knack că "se poate spune din acest postulat că Hitler a fost legat de oamenii pe care îi dispreţuia".

sâmbătă, 28 august 2010

E Dell Streak, Adversarul lui Ipad?

dell-streak-3.jpg


Dell Streak, lansat recent pe piata din Romania, este o combinatie intre o tableta şi un smartphone şi este un important competitor pentru Ipad şi Iphone 4. Principala sa menire este de a permite accesul la internet, navigarea facila şi de a oferi acces la diferite siteuri de socializare. Cele mai importante caracteristici sunt: ecranul de 5” WVGA multi-touch capacitive, camera foto de 5 megapixeli cu autofocus şi dual-led, conectivitate wi-fi, bluetooth şi 3G, acces la Google Maps, procesor de 1Ghz, memorie RAM 512 Mb, ROM 512 Mb, sistem de operare Android. Momental Dell Streak se comercializeaza doar pe Emag şi costa 2700 de lei.

streak.jpg


streak2.jpg

Paris Hilton intra din nou la racoare

parisCelebra Paris Hilton a fost iarasi arestata, dar acum de catre autoritatile din Las Vegas. Arestare in urma careia s-a gasit un plic cu o pudra foarte suspecta, care pana la urma s-a demonstrat ca a fost cocaina, in masina divei..

Politia declara presei ca Paris Hilton a fost intemnitata, urmand apoi sa fie pusa sub acuzare, si eliberata sub cautiune.

Ea a mai fost arestata si luna trecuta in Africa de Sud, deoarece a fost suspectata de politie ca ar fi fumat marijuana, dar a fost pusa in libertate fara sa fie pusa sub acuzare. In anul 2007 Hilton a facut si inchisoare deoarece a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

vineri, 27 august 2010

Peste doi metri inaltime, la doar 14 ani

2 metrii O adolescenta din Brazilia la numai 14 ani are inaltimea de numai putin de  doi metri si ceva. Brazilianca a socat o intreaga lume prin dimensiunile ei. Medicii spun ca tanara sufera de gigantism, adica organismul ei secreta in mod excesiv hormonul cresterii.

Din cauza inalimii ei ,adolescenta are foarte mari probleme in viata cotidiana. Ea a trebuit sarenunte la scoala acum trei luni deoarece nu mai putea sa meraga cu autobuzul.

joi, 26 august 2010

Lucrul la PC - pro sau contra?

evolution.jpg


Un sondaj arata ca 55% dintre romanii din mediul urban,cu varsta peste 15 ani folosesc computerul macar o data pe luna,iar 51% dintre ei acceseaza internetul lunar sau mai des.
Pentru romani,principala activitate pe internet este “statul de vorba”,folosind în principal serviciile de messaging,dar se navigheaza şi în cautarea divertismentului.In celelalte tari participante la sondaj oamenii au declarat ca folosesc mai mult serviciul de mail pentru a comunica.
O alta deosebire este faptul ca la noi mult mai multe melodii şi video-uri sunt descarcate decat în restul tarilor europene,unde internautii prefera doar sa asculte sau sa vizioneze fara a downloada.
Cat despre tranzactii,romanii sunt reticenti în a folosi metodele moderne pe care le ofera Internetul.

polls.jpgDoar 13% dintre utilizatori fac cumparaturi online,7% fac tranzactii bancare şi 6% platesc facturi.
Cat despre retelele sociale şi comunitatile online,la nivel mondial 39% din totalul utilizatorilor de Internetul viziteaza lunar un astfel de site,fata de Romania unde popularitatea lor este mai mica,doar 26% dintre cei care folosesc internetul frecventandu-le macar o data pe luna.

Inna-fara dezinhibitii

innaa
Inna in noul ei videoclip al piesei "Sun is up", s-a balacit singurica si goala intr-o cada plina cu apa si multa spuma.

Acest videoclip este regizat de celebrul Alex Herron, regizor care a mai lucrat cu Taio CrKe$ha si Basshunter.

Piesa "Sun is Up" este piesa la care Inna va face cel de al saselea videoclip din intreaga sa cariera. Filmarile videoclipului s-au facut in Marbella, undeva prin Spania.


miercuri, 25 august 2010

Google ajunge la cinema

Succesul companiei multinationale Google Inc. va fi ecranizat sub forma unui documentar. De asemenea se pare ca si fondatorii afacerii de succes, Larry Page respectiv Sergey Brin vor lua si ei parte la filmarile ce vor avea loc.

google_logo21.png


Din cate se pare filmul documentar va fi regizat si filmat de casa de productie Groundswell Productions a carei patron este Michael London. El alaturi de John London se lupta pentru obtinerea drepturilor de ecranizare a celebrei carti "Googled: The End of the World As We Know It" de Ken Auletta, carte ce a fost scoasa in marile librarii anul trecut de catre editura Penguin.

Google Inc., asa cum o cunoastem astazi a fost fondata de doi doctoranzi la prestigioasa facultate Stanford. Sergey Brin si Larry Page sunt oamenii care au reusit de la un calculator si un garaj sa ajunga la una dintre cele mai mari corporatii de pe glob promovand ideile ca "Poţi face bani fără a face rău" şi "Poţi fi serios fără un costum".

Filmul se va baza pe puterea de perpetuare a ideilor initiale in ciuda dezvoltarii uriasei companii. Pentru a afla mai multe despre Google va invitam sa urmariti acest filmulet! Echipa Idreamz.ro va ureaza vizionare placuta!


marți, 24 august 2010

Spike a intrat in concediu!

Sunteti copil? Sau poate sunteti adult? Oricum cu siguranta stiti celebrele episoade Tom si Jerry. Desenele animate care ne-au colorat copilaria si personajele care ne-au fost alaturi cand eram tristi sau poate eram mustrati de parinti/bunici cu o vorba dura sau cu palma blanda. De asemenea nu trebuie uitat nici cainele ce ii facea viata amara lui Tom dar care totodata ne invata ca cine e rau trebuie sa plateasca. Dar de la o vreme el a disparut si nu a mai auzit nimeni de el. Acum cateva zile a fost gasit!!! Este in vacanta si....... In continuare va invit sa urmariti un filmulet care cred eu ca va va aminti de perioada dulce a copilariei. Vizionare placuta!


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

luni, 23 august 2010

He is The Stig

Se pare ca misteriosul personaj din emisiunea TopGear, binecunoscuta în toata lumea a fost demascat.
Misterul The Stig dainuie de 7 ani de zile. S-a crezut ca sub celebra casca alba se ascunde Michael Schumacher sau Lewis Hammilton. Insa cateva rapoarte financiare au scos la iveala ca firma lui Ben Collins a fost remunerata pentru "servicii de sofat destinate postului BBC, in principal pentru emisiunea Top Gear".
Ben Collins, în varsta de 35 de ani, este un fost pilot de Formula 3,cu o vasta experienta,a participat şi la NASCAR şi la Le Mans. El l-a dublat pe Daniel Craig în filmul JamesBond:Quantum of Solace.
În orice caz cine a facut publica identitatea lui The Stig a procedat gresit deoarece pentru telespectatori farmecul era tocmai anonimatul lui.

ben-collins-2.jpg

duminică, 22 august 2010

Robert Pattinson-cel mai sexy barbat

robert:X Artistii care au interpretat diferite roluri in filmul Twilight se afla pe primele trei locuri din cei mai sexy barbati, astfel dandu-i afara din top pe Johnny Deep si Gerard Butler.

Pe locul intai se afla Robert Pattinson, actorul care interpreteaza rolul lui Edward Cullen in varsta de 24 de ani.

Pe a doua pozitie se afla Lautner, tanarul actor in varsta de numai 18 ani, iar pe a treia pozitie Ian Somerhaalder vedeta din The Vampire Diaries.

mdaa<
Taylor Lautner

333333333333333<
Ian Somerhalder

"Femeile sunt atrase de vampiri din cauza elementului de pericol pe care il aduc. Sunt cei mai răi băieţi, iar femeile vor să îi îmblânzească", a declarat Charlotte Duck, editorul revistei Glamour.

sâmbătă, 21 august 2010

Povesti cu skepsis - Fluturele

Astăzi vă prezentăm o povestioară cu tâlc şi anume povestea fluturelui.

Un băieţel a găsit coconul unui fluture. L-a luat cu el şi zilnic îl privea, poate, poate va surprinde momentul în care fluturaşul va ieşi la lumina zilei.
Şi iată că ziua mult aşteptată şi-a făcut apariţia. A stat băiatul nostru ore în şir pentru a privi cum fluturele încerca să iasă printr-o gaură extrem de mică.
După o vreme însă, fluturele nu a mai progresat deloc. Se pare că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ieşi, dar nu a fost de ajuns. Băiatului i s-a făcut milă şi s-a decis să îi vină în ajutor. A luat o foarfecă şi a tăiat partea care a mai rămas din cocon. Astfel fluturele a reuşit să iasă cu uşurinţă.
Dar corpul lui era umflat, iar aripile îi erau mici şi scorojite. Băiatul a continuat să privească nou născutul fluturaş aşteptând ca în orice moment să îşi ia zborul. Din păcate acest lucru nu s-a mai întâmplat. Fluturele a fost nevoit să îşi petreacă restul zilelor târându-se de ici colo, cu un corp umflat şi aripi scorojite. Niciodată nu a fost în stare să zboare.
Băiatul, în bunătatea şi mila lui, nu a înţeles că acel chin de a trece prin găurică mică a coconului îi era vital fluturelui. Era modalitatea prin care fluidul din corp era forţat să
ajungă în aripi pentru ca acestea să fie pregătite pentru zbor imediat ce va reuşi să se elibereze din cocon.

Asemeni fluturelui, şi noi trebuie de multe ori să ne zbatem în viaţă pentru a ne câştiga libertatea şi a ne putea lua zborul. Oricât de greu pare a fi uneori, nu te lăsa copleşit, focalizeză-te pe ceva pozitiv, găseşte-ţi un motiv pentru care să te lupţi în continuare şi să nu te dai bătut.

fluture.jpg

Un pahar de vin face minuni

In urma studiilor realizate, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca vinul rosu poate face minuni daca este baut cu moderatie.


RedWine-798687.jpg


Pe langa faptul ca induce o stare de liniste si te scapa de stresul de peste zi, oamenii ce beau intre 3 si 6 pahare de vin saptamanal sunt feriti si de aparitia dementii. De asemenea este foarte bun pentru varstnici pentru fierul care il are in compozitia sa, iar faptul ca este in stare lichida il face foarte usor de asimilat pentru corpurile "tocite" de vreme.

Vinul in general mai are si o vasta istorie in antichitate si era considerat de catre greci o licoare miraculoasa de aceea, i s-a atribuit acestei bauturi alcoolice, in timp, si un zeu cu numele de Dionysos.

In continuare va invit sa vizualizati acest video despre diferitele tipuri de vin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A-C7K-fEYYs[/youtube]

Domnisoara...biletul la control

De acum Indonezia dispune de o cale ferata destinata doar sexului frumos. DA! Ai auzit bine. Un angajat al CFI s-a gandit sa puna in circulatie o garnitura destinata doar doamnelor in urma numeroaselor reclamatii si sesizari facute de doamne din cauza anumitor incidente petrecute in tren.

train.jpg


Multe dintre ele sufereau diferite feluri de agresare, de la cea verbala pana in cel mai rau caz, la cea sexuala. Asa ca un ochi vigilent a pus la dispozitie o oportunitate femeilor lipsite de aparare din Indonezia.

Trenul circula doar intre suburbiile orasului Jakarta si centrul sau, nefiind considerat folositor punerea in circulatie a mai multor garnituri avand in vedere ca aici se intamplau majoritatea incidentelor. De asemenea numeroase studii efectuate pe largi esantioane, precizeaza ca mai mult de jumatate din totalul de jumatate de milion de pasageri, sunt de sex feminin.

railway1.jpeg


Se vor mai realiza studii in aceasta tara si va mai fi aplicat acest proiect precizeaza oficialii companiei.

Ingerii sunt hraniti cu lapte

"Starea bebeluşilor în ultimele 24 de ore nu s-a mai agravat, ei sunt stabili, chiar şi cel intubat şi ventilat mecanic." afirma medicii care au inspectat copii ce au ars la maternitatea Giulesti. Aceiasi medici precizeaza ca vor putea oferi un verdict clar lumii abia peste 1-2 saptamani deoarece copii ce au trecut prin acest tragic accident au arsuri de gradul III pe toata suprafata corpului.

06_Copii_Reuters_90caa45329.jpg


Hanibal Dumitrascu, psiholog de profesie, crede in capacitatea micutilor de a depasi greutatile prin care trec si crede in recuperarea lor cu ajutorul profesionalismului oferit de medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu.
"Copii prematuri au o capcitate de recuperare excepţională, în ciuda aparenţelor. Iar faptul că au reluat legătura cu mama, mă refer la cei doi nou-născuţi gemeni, acest lucru îi va întări şi îi va ajuta să treacă mai uşor peste" afirma psihologul intr-un interviu dat presei.

b9cd8d4c1abe9a0f8e509faf27483b3c_f9d726a974.jpg




Speram din tot sufletul ca acesti copii sa o poata lua de la capat si sa duca o viata normala. Poate acest incident a fost si un semnal de alarma pentru autoritatile nepasatoare!

vineri, 20 august 2010

INEDIT: Geanta cu organe genitale

Cu toti ati vazut toate felurile de genti cu toata modele si formele , dar geanta cu penis nu!! Aceasta geanta este o premiera in lumea modei.

Geanta cu penis se gaseste in noua colectie de toamna a designer-ului britanic Andy Bates. Ea poarta numele de "Scrotal Bates Sack".
sacsacccsac44

joi, 19 august 2010

Inna devenita idolul romancelor

hh

Ce-a mai admirata vedeta feminina din showbiz-ul romanesc este Inna, acest fapt aflandu-se dintr-un sondaj facut de perfecte.ro.

Priviti urmatoarele rezultate ale sondajului:

1.Inna

2. Catrinel Menghia

3. Andreea Raicu

4. Laura Cosoi

5. Bianca Dragusanu

6. Monica Barladeanu

7. Ileana Lazariuc

8. Andreea Banica

9. Gina Pistol

10. Andreea Balan

11. Mihaela Radulescu

12 . Anda Adam

marți, 17 august 2010

Pizza in valoare de 1.000 de euro!

pizzA
Peste tot e criza numai intr-un restaurant din New York nu a ajuns. Aici este un restaurant unde se afla cele mai scumpe feluri de mancare, printre care se gaseste omleta de 1.000 de euro si pizza tot la 1.000 de euro.

Ingredientele omletei sunt urmatoarele: sase oua , homar si caviar ; iar a pizzei sunt: caviar, somon marinat in coniac si mozzarela, homar si praf de aur.

Aceste mancaruri se gasesc intr-un restaurant numit Parker Meridien , care se afla in New York.

luni, 16 august 2010

Hip-hop tiganesc sa moara franta!!

Prin acest cantec rromi ne demonstreaza ca nu canta doar manele ci si hip-hop , chiar daca nu intelegem nimik din aceste versuri.


duminică, 15 august 2010

Preotul care a dat in mintea copiilor

Un preot din Ungaria s-a tras cu skateboard-ul in fata bisericii si a enoriasilor sai.

Priviti ce acrobatii face in urmatorul filmulet. Echipa Idreamz va ureaza vizionare placuta!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y1WACuPmOro&feature=player_embedded#![/youtube]

vineri, 13 august 2010

Gene din picioare de musca

5555

O artista de origine britanica si-a pus gene false, dar nu orice fel de gene, genele sunt confectionate din picioare de  musca. Mustele au fost crescute de ea in borcane.

Aceste gene nu sunt  de vanzare, cu toate ca multi au vrut sa le achizitioneze, dupa ce Jessica Harrison a postat poze cu opera sa.

miercuri, 11 august 2010

Luntik - Pisica cu auzul supersonic

5454
Luntik este un pisoi din Vladivostok, Rusia, care are nu mai putin de 4 urechiuse. Urechile "extra" sunt mai micute ca cele normale si se afla in fata lor.

Pisoiul nu este singurul care are 4 urechi, ci mai exista un alt pisoi pe nume Yoda, din Chicago, care are prechea de urechi extra mult mai mari.
545454

marți, 10 august 2010

Bianca Dragusanu, cea mai populara vedeta

bianca

Ce-a mai mediatizata vedeta este Bianca Dragusanu, ea avand in cele sase luni in care a fost cu Catalin Botezatu 2.329 de aparitii , fiind urmata de Monica Columbeanu cu 1.427 de aparitii.

Locul trei este ocupat de cantareata Paula Seling cu 981 de aparitii. Ea a fost promovata cu ajutorul participarii sale la Eurovision.

Topul celor mai mediatizate 20 de vedete feminine din Romania:
1.Bianca Drăguşanu - 2.329
2. Monica Columbeanu - 1.427
3. Paula Seling - 981
4. Mihaela Rădulescu - 907
5. Daniela Crudu - 781
6. Simona Sensual - 562
7. Oana Zăvoranu - 557
8. Andreea Bănică - 542
9. Laura Cosoi - 503
10. Andreea Raicu - 498
11. Adelina Pestriţu - 476
12. Andreea Marin - 466
13. Luminiţa Anghel - 434
14. Cosmina Păsărin - 414
15. Delia Matache - 368
16.Ramona Gabor - 309
17.Andreea Tonciu - 300
18.Anna Lesko - 286
19.Andreea Mantea- 254
20.Ana Maria Prodan- 244

luni, 9 august 2010

Sechelariu pierde 10.000.000 euro

secheePrimaria judeteului Bacau a dobandit in justitie , care i-a fost acordat de Consiliul Local, fotului primar, Dumitru Sechelariu.

Acest teren valoreaza aproximativ 10 milioane de euro , si este terenul fostei baze a societatii de transport public.

In sedinta Consililului Local Bacau , actualul primar Romeo Stavarache a citit sentinta Tribunalului Bacau din care reiese nelegalitatea actului emis de Consiliul Judeţean.

sâmbătă, 7 august 2010

Top cele 10 mancaruri ciudate

Cele mai ciudate 10 feluri de mancare:

1. Hakarl: Rechin fermentat islandez
ppp

2. Balut: Ou fertilizat de raţă
333

3. kanikko: crabi glasaţicrabi pe bune

4.Casu Marzu: brânză italiană de viermi
branza

5.Escamoles: ouă de furnici
furnixi

6.Biluţe de calamar
calmar

7. Peşte uscat
petse

8.Greieri pe băţ
grier

9.Usturoi negru cu ciocolatăust

10. Piele de porc
sorik

Emil Boc - Maserati sau masterati

boc-011.jpg


Iasiul a avut onoarea sa il aiba ca orator pe prim-ministrul Emil Boc. Imediat premierul si-a aratat talentele de orator iesit de pe prestigioasele banci din parc facand cateva cacofonii, balbaieli respectiv greseli gramaticale.

Incepand discursul cu criticarea celor ce isi iau "mertzane" negre cu geamuri fumurii si isi atribuie titlul de rege respectiv print, premierul a comis cateva greseli si balbaieli. Sa vedem! "Persoanele fizice au vile şi masterati în curte. Cum e corect, maserati? Nu am Maserati, deci nu ştiu cum se pronunţă". Cum zicea un mare om... Este grele limba romana.

A continuat cu dezbaterea catorva legi prin care statul vrea sa combata evaziunea fiscala si nici nu au intarziat sa apara balbaielile respectiv greselile gramaticale.

Daca astfel de greseli sunt comise de unul dintre cei mai importanti oameni ai Romaniei, ce pretentii sa mai am la baba Geta din varful dealului care o stat juma' de viata cu porcu' si cu vaca?

vineri, 6 august 2010

Saw 3D - cel mai popular film horror

sawSaw , unul dintre cele mai renumite filme horror din toata istoria cinematografiei, se va lansa in toamna cu o noua peelicula in format 3D, urmand ca pe viitor producatorii sa faca o continuare.

Premierea filmului va avea loc pe data de 29 octombrie, fiind a saptea serie inaugurata in 2004. In aceasta distributie face parte si actorul Tobin Bell, care interpreteaza personajul malefic obsedat de punerea capcanelor in calea oamenilor nedemni.

Saw 1 a avut bugetul estimat la 1,2 milioane de dolari, realizand in S.U.A., incasari de peste 60 de milioane de dolari doar din vanzare biletelor.

joi, 5 august 2010

Divertis - Imnul Crizei aka KK-MAKA



Serviciul Roman de Comedie de la Divertis a compus o parodie, dupa melodia Waka Waka a celebrei Shakira , melodie facuta special pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud.

kaka
Parodia poarta numele de KK-MAKA sau IMNUL CRIZEI. Videoclipul acestei piese a fost filmat in fata Palatului Victoria si a Parlamentului, piesa referindu-se la Elena Udrea si Traian Basescu.

Melodia a adunat deja fani pe Twitter si Facebook. Ea ar putea ajunge una dintre cele mai ascultate piese ale acestui an,daca e sa tinem cont de umorul romanului care stie sa faca haz de necaz.

miercuri, 4 august 2010

Parintii pot alege sexul odraslelor

emmm


Thailanda este o tara renumita in turismul mondial si recunoscuta pentru deosebita ei frumusete. Recent, aici s-a dezvoltat un nou tip de turism -turismul medical. Multe cupluri merg in aceasta tara pentru ca pot alege sexul copilului conceput prin fertilizarea in vitro.

Nu tuturor le pasa de sexul copilului, dar sunt si foarte multi care au preferinte precise. Problema e ca nu in toate tarile este legala aceasta procedura . In Europa, China, si S.U.A. aceasta practica este interzisa. Suma intregii operatiuni este de 9.000 de dolari ,un pret mic comparat cu cele practicate de clinici din alte tari.


"Cred că din cauza legii din China unde se aplică controlul populaţiei şi cuplurile au voie să aibă un singur copil. Şi de obicei, prin tradiţie, familiile de chinezi îşi doresc un băiat" , a declarat presei doctorul
Somchai Suwajanakorn.

Dj Bulldog in trance mix session

123.png



Tiesto, Armin van Buuren, Optick, David Guetta.Toti sunt amenintati de Dj Bulldog. Stati calmi! Nu este vorba de cine stie ce dj cu o caruta de bani care a investit in publicitate si a intrat puternic pe piata internationala dominata de marii Dj. E vorba doar de un caine. Dar gata cu vorba si uitati-va la acest pamflet. Video-ul vorbeste de la sine. Ma intreb oare cat costa biletul la o sesiune de de mixaj organizata de el.

marți, 3 august 2010

Noul videoclip Sistem -"People are people"

40000000

Formatia Sistem a lansat piesa "People are people" , o versiune noua al hitului Depeche Mode .

"De ce “People are people”? Mi-a fost sugerat de unul dintre prietenii mei de pe Facebook. Ne-a suras ideea şi am trecut la treabă. Se legau foarte multe lucruri: noi am cântat în deschidere la Depeche Mode, în plus ne regăsim întrucâtva în mesajul piesei – şi noi am fost contestaţi de multe ori pur şi simplu pentru că am ales să ne exprimăm mai neobişnuit. Am dat piesa în lucru, iar rezultatul ne-a plăcut foarte tare, aşa că am decis să fie următorul nostru single" , a spus Zoli Toth presei.

Trupa prin aceasta piesa vrea sa transmita publicului mesajul de toleranta : toti oamenii ar trebui sa ne intelegem indiferent de religie, de ce gen de muzica ascultam sau ce culoare avem.

luni, 2 august 2010

Maimuta erou

54

Explozia din Najing, China a unei conducte de gaze s-a soldat cu 13 oameni morti si 300 raniti. Patru persoane au fost arestate de politie si,senzational, o maimuta a devenit eroul acelui oras.

In agitatia de pe strada, un om a fotografiat maimuta ce salva din incendiu un pui de catel, poza apoi fiind postata pe Twitter.