duminică, 28 martie 2010

Teaser INNA-Senorita



Zilele astea a fost publicat pe site-ul Innei un teaser la noua ei melodie "Senorita" care sunt extrem de bine.Melodia a venit cu o coperta la fel de sugestiva si eu cred ca piesa va avea un succes enorm in top-uri cat si in cluburi.Succes INNA.

Lorem Ipsum

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

vineri, 26 martie 2010

Botezatu si Bianca s-au certat

Dupa ce a fost fotografiata de paparazii la balconul lui Adrian Cristea si apoi surprinsa impreuna cu acesta pe strada ,Bianca Dragusanu a fost parasita de Bote acesta spunand ca "Bianca nu mai exista pentru mine".
Dupa ce a aflat, Bianca a lesinat ,dupa parerea mea doar teatru ea crezand ca prin acest gest il va aduce inapoi.

joi, 25 martie 2010

Owl City – Vanilla Twilight



Pustiul de la Owl City si anume, Adam Young revine cu un nou videoclip la noul sau hit,Vanilla Twilight care este deja in top-uri.Adam pastreaza aceeasi relaxare,linie melodica si gen ca la Fireflies,primul hit de pe albumul Ocean Eyes.Enjoy


miercuri, 24 martie 2010

Exo feat. Vescan – Prietena Ta (Videoclip)



Astazi a avut loc premiera videoclipului Exo feat Vescan-Prietena Ta pe Monde.Info .Piesa ar fi trebuit sa se numeasca "Pentru prietena ta" dar au avut loc niste schimbari si numele ales este "Prietena Ta".Piesa este extrasa de pe materialul lui Exo ( “Ganduri Pozitive” ), iar clipul a fost regizat de Pop Codin Sebastian (Synapse Blaze).

Mai jos aveti videoclipul piesei.Vizionare Placuta!

marți, 23 martie 2010

Zodiacul practic

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!

Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.

Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.

Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.

Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.

Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.

Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.

Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?

Sãgetãtori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.

Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu.

Vãrsãtori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.

fafdafadfadadfad

dadada

afdfadfadfad

Enrique Iglesias – Tu y yo



Nu-i asa ca va era dor de Enrique Iglesias?De mult n-am mai auzit o melodie de-a lui nu?Ei bine astazi a aparut noua lui melodie,Tu y yo.Din punctul meu de vedere melodia suna bine fiind una dintre piesele lui de top,dupa parerea mea.Sper sa va placa si voua.Enjoy


Andreea Esca, in carucior pe aeroport

Andreea Esca inca se deplaseaza cu ajutorul carjelor sau a scaunului cu rotile .Prezentatoarea stirilor de la ProTv a fost fotografiata de reporterii Libertatea pe Aeroportul Henri Coanda , cand se intorcea de la un control medical efectuat la Viena.Vedeta spune ca mai trebuie sa astepte inca o luna pentru a scapa de ghips

Trina feat. Monica – Always



Dupa "One Million Dollar Girl",Trina vine cu un featuring cu Monica la piesa "Always".Aceasta melodie nu este singura colaborare a divelor de culoare,cealalta piesa fiind "I Want It All" ambele fiind extrase de pe albumul Trinei "Amazin".Ascultare placuta.

luni, 22 martie 2010

Inna- No Limit(Love Clubbing by Play&Win)

De luna martie Inna ne-a adus un martisor si anume noua sa piesa,No Limit.Melodia este putin diferita de celelalte piese ale artistei poate si din pricina ca melodia pusa pe WWW este Love Clubbing by Play & Win.



Melodia a fost lansata cu o coperta a piesei care este facuta de Edward Aninaru si arata foarte bine.Mai jos aveti si videoclipul piesei.

duminică, 21 martie 2010

De Paste, iepurasul e... ARTIST!

Venirea primăverii l-a găsit pe Iepuraşul de Paşte in căutarea terenului pierdut în favoarea lui Cupidon şi Mărţişor, întrebându-se ce poate face pentru a-şi recâştiga valoarea spirituală în inimile oamenilor. Are oare nevoie de ... haine noi? O nouă frizură ? Poate chiar o operaţie estetică? Nicidecum! Are doar nevoie de o zi şi un loc de întâlnire cu oamenii inimoşi ai Bacăului!



Astfel, pe Iepuraşul nostru îl veţi putea vedea în data de 27 martie 2010, la Promenada Mall Bacău, unde vă va încânta cu expoziţii si atelierele de creaţie pe teme pascale  şi vă va invita să deveniţi Iepuraşi de Paşte pentru copiii din programele comunitare “SOS Satul Copiilor” Hemeiuş, achiziţionând la preturi simbolice, produsele artizanale realizate cu ocazia acestui eveniment comunitar.

Iepuraşul îşi asigură admiratorii că nu vor fi dezamăgiţi iar anul acesta va reuşi să işi pună în practică cele mai creative idei, alături de Promenada Mall Bacău, Deeplight, SOS Satul Copiilor Hemeiuş si prietenii lor inimoşi:

Colegiul Tehnic de Comunicatii „Nicolae Vasilescu- Karpen”,Colegiul Tehnic Radauti, Colegiul Economic " Ion Ghica " Bacau, Scoala generală nr 19 “Alexandru Scoala cu clasele I-VIII Galbeni, Scoala cu clasele I-VIII Sascut, Grup Scolar Agricol Sascut, Scoala cu clasele I-VIII Carligi, Scoala "Grigore Tabacaru" Hemeius !

sâmbătă, 20 martie 2010

Horoscopul

Sunt doua tipuri de oameni tinand cont de horoscop.
Cei care scriu si cei care nu pot iesi din casa daca nu au citit in horoscop daca sa ia tramvaiul sau taxiul?! Daca citesti in 3 reviste diferite horoscopul afli 3 informatii total opuse …
Despre oamenii care il scriu ce pot spune...ei citesc in stele (din cate stiu eu)…atunci de ce nu citesc toti la fel? Fiecare are alte repere dupa care isi justifica afirmaţiile.

In concluzie puterea mintii are o mare influenta asupra oamenilor.
Oamenii nu sunt la fel, unii sunt fericiti iar altii tristi chiar daca apartin amandoi aceleeasi zodii.

Articol realizat de Anca Ivan.

joi, 11 martie 2010

Ultimii fulgi de nea

Ei bine... Am decis sa punem si o povestioara mai sensibila special pentru doamne si domnisoare cu ocazia tuturor sarbatorilor ce au avut loc in aceasta luna.

Sarmanii ghiocei! Au iesit pentru mamele noastre, pentru sufletele gingase ale fetelor si iubitelor noastre. Au iesit asa de repede!
Dar a nins, fulgii au cazut peste ghioceii care credeu ca lumea de acum e a lor. In joaca lor, in dansul lor din intamplare s-a desprins din dans si a poposit pe clopotelul de argint al firavului ghiocel. Fulgul era suparat si a inceput sa planga , cu lacrimi de cristale peste petalele delicatului clopotel. Era foarte trist ca razele ce il incalzea pentru mama lui Ianuarie l-a parasit. O adiere de vant a miscat clopotelul de argint si picaturile de cristal au alunecat usor , ajungand in pamant! Pentru o clipa, ghiocelul a simtit ca este singur , dar aceasta numai pâna cand firicerele subtiri de apa sa-u strecurat la radacinile lui. A trecut o noapte, iar dimineata, cand soerele proaspat de primavara sia-a revarsat razele blande si fragile, firavul ghiocel devenise un voievod in haina alba - apa cristalina a fulgului de nea l-a hranit peste noapte si i-a dat putere si culoare.

Acea picatura la ranit ...dar apoi la si hranit!

marți, 9 martie 2010

Banii de la FMI vin la sfârşitul lui iunie. Ţinta de deficit este de 6,8%

Şeful delegaţiei Fondului monetar în România, Jeffrey Franks a afirmat duminică, la sfarsitul discuţiilor de la Ministrul Finanţelor că Fondul îşi va urma planul atâta timp cât Guvernul României nu va incalca termenii impusi de el.Sebastian Vladescu a precizat ca acordul prevede o tinta a deficitului de 6,8% si o crestere economica zero.

"Ne-am înţeles cu ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, asupra unor termeni pe care îi vom anunţa luni, la conferinţa de presă. Avem deja un acord. Înţelegerea cu FMI a fost aprobată de board. Vom merge în continuare dacă termenii vor fi respectaţi, dar depinde de Guvernul României dacă va respecta. Dacă nu, vom mai aştepta câteva săptămâni. Ne aşteptăm ca banii să vină la sfârşitul lui iunie", a spus, Jeffrey Franks, duminică, la finalul discuţiilor cu ministrul Finanţelor, anunţând că alte detalii vor fi oferite luni.

O aberatie

A fost odata ca-n povesti, peste 7 mari si 7 tari, o fata frumoasa dupa care fluierau toti golanii de pe bulevard si ii adresau replici gen "CI-FACII GAGICA?!". Dar frumoasa fata avea o bunica care o ingrijea pentru casa, ca sa fie ea fericita. Asa ca in fiecare zi umplea portbagaju la Mertzan cu mancare la reducere de la Selgros si se ducea la bunicuta cea grasa.

Baga bolidu de 600 cai putere, cu 2 injectii comandate pe calculator in viteza, accelereaza si nici nu trece de primu semafor si trece ca boaita pe rosu. Nici nu trec 10-15 sec si dintr-o data in spate...NINO! NINO!

Ce sa vezi maica?! Masina de politie cu cei 7 bulangii in ea. Opresc ii dau amenda, dar din cauza dificultatilor financiare care ni le-o lasat Basescu, ea nu poate sa plateasca. Se alege cu un avertisment si anume ca la urmatoarea abatere o duce la abator si o face salam de Sibiu.

Isi continua calea si ajunge la bunica, da sa puna mancarea in camara, cand sa deschida usa... ce sa vezi, un gigolo gol. O intreaba pe bunicuta cine e. Bunica incepe sa faca ca trenu, face infarct si moare. Ea fericita, ii ia actele pe casa, se combina cu gigolo-ul. Si traiesc fericiti pana in 2012 cand oricum o mierlim in casa bunicii. THE END!

Articol realizat de Dumitrescu Robert

duminică, 7 martie 2010

100 de motive sa fii barbat(continuare)

Va prezentam in continuare inca 25 de motive pentru care e minunat sa fii barbat.

25. Suntem gata oricand in 10 minute
26. Lenjeria noastra intima costa 100 000 lotul de 3
27. Nici unul dintre colegii de munca nu ne face sa plangem
28. Nu trebuie sa ne atingem de un fund paros in fiecare noapte
29. Putem avea 35 ani si sa fim celibatari fara ca nimeni sa remarce
30. Totul de pe fetele noastre are culoare naturala
31. Putem manca ciocolata fara sa luam 3 kg imediat
32. Putem sa devenim presedinti
33. Nu ne intereseaza sentimentele celorlalti
34. Ne gandim la sex 90% din timpul in care suntem treji
35. 3 perechi de pantofi sunt suficiente
36. Putem spune orice fara sa ne gandim la ce cred ceilalti
37. Nu trebuie sa facem curatenie cand vine cineva pe la noi
38. Putem sa ne asezam cu genunchii departati
39. Parul carunt aduce mai mult sarm
40. Rochie de mireasa : 1000 euro, chirie smoking : 50 euro
41. Nu trebuie sa ne dam cu ceara fierbinte pe piele
42. Eurosport
43. Putem vizita un amic fara sa fim obligati sa-i ducem un mic cadou
44. Putem sa ne cumparam un prezervativ fara ca farmacistul sa-si inchipuie cum aratam in pielea goala
45. Nu suntem obligati sa pretindem ca mergem sa ne racorim cand ne ducemla toaleta
46. Putem incheia oricand o fraza cu " ce p..a mea " in timpul unei discutii
47. Nu ratam nici o ocazie de a ne culca cu cineva din cauza ca nu avem chef
48. Filmele porno sunt facute dupa gustul nostru
49. Nu suntem obligati sa ne amintim aniversarile tuturor
50. Daca nu iubim o persoana nu inseamna ca nu putem sa ne culcam cu ea

vineri, 5 martie 2010

Despre secretul succesului

Cu totii ne dorim sa cunoastem succesul sau caile pe care trebuie sa le urmam pentru a fi oameni de succes.Dar cel mai important element,dupa cum arata si povestioara de mai jos, este motivatia pe care o avem,si mai ales vointa care ne ajuta sa ducem la capat orice ne propunem.

A fost odată un băiat care îşi dorea să găsească secretul succesului. Într-o zi l-a căutat pe un înţelept care locuia sus în munţi. S-a dus în coliba lui şi l-a întrebat:
“Înţeleptule, poţi să-mi spui care este secretul reuşitei în viaţă?”
Înţeleptul a tăcut pentru o vreme. Apoi l-a condus pe tânărul nostru la un râu din apropiere. Au înaintat prin apă până când capul tânărului a fost în totalitate acoperit de apă. Băiatul se lupta să îşi ţină capul deasupra apei. Spre surprinderea lui, bătrânul nu încerca să îl ajute. Dimpotrivă, îi ţinea capul sub apa. După câteva momente, bătrânul l-a scos din apa şi au plecat înapoi spre colibă. Odată ajunşi acolo, înţeleptul l-a întrebat ce îşi dorea cel mai mult în timp ce se afla sub apă.
Tânărul i-a răspuns răstit: “Bineînţeles că imi doream să respir, bătrân nebun!”
Înţeleptul i-a replicat îndată: “Fiule, dacă îţi doreşti succesul pe atâta cât îţi doreai să respiri, atunci ai aflat care este adevăratul secret al succesului.”
Morala
Succesul este o chestiune de alegere. Dacă ai suficiente motive, nu este nimic să nu poţi face.
Odată ce ai găsit motivul pentru a face ceva, vei găsi cu siguranţă şi modul de a face. O dorinţă oarecare nu va face minuni. Dorinţa arzătoare, transformată în obsesie, generează energia care te face să atingi orice scop îţi vei propune.

joi, 4 martie 2010

Introducerea subtitrarii in film (tutorial)

Pentru aceasta operatiune descarcati VirtualDub si subtitler filter. Copiati fisierul Subtitler.vdf din folderul subtitler in folderul Plugins din directorul unde ati instalat VirtualDub.

Deschideti VirtualDub si incarcati filmul. Mergeti la Video>Filters. Click Add selectati subtitler si apasati Ok.



Acum incarcati subtitrarea pe care care am creat-o in pasul anterior (.ssa) si apasati Show Preview. Subtitrarea ar trebui sa fie afisata in film in modul in care ati setat-o in pasul anterior (dimensiune font, pozitie, culoare, etc)

Daca sunteti multumiti mergeti la Video>Compression si selectati codecul pe care doriti sa-l utilizati pentru encodare. Recomandarea mea este sa selectati DivX intrucat este unul dintre codecurile cele mai populare si, implicit, mai usor de recunoscut de playere video si DVD-uri.



La final, mergeti la File>Save as avi. Procesul de encodare poate dura intre cateva minute si cateva ore in functie de dimensiunea si rezolutia filmului sau de performantele computerului dvs.

Articol scris de Alexandra Ghingha

miercuri, 3 martie 2010

100 motive sa fii barbat

Noi barbatii suntem mandri ca suntem barbati.Pana la urma avem si motive.Iata cateva dintre ele:

1. Putem manca o banana fara ca nimeni din jur sa se gandeasca la porcarii
2. Convorbirile telefonice se sfarsesc in 30 secunde.
3. Suntem gata oricand in 10 minute
4. Nimeni nu se intreaba daca o s***m
5. Ideea unui joc video in care masacrezi un catelus ne amuza
6. Cunoastem cel putin 20 de feluri in care se deschide o bere
7. In filme doar femeile apar dezbracate
9. Lumea nu se opreste din povestitul unui banc scarbos cand trecem pe langa ei
10. O saptamana de vacanta necesita doar o valiza
11. Putem purta un tricou alb intr-un parc de distractii acvatice
12. Fotbalul de la tv
13. Putem sa ne dam jos tricoul cand e prea cald
14. Nu trebuie sa ne ocupam de viata sexuala a prietenilor nostri
15. 80 % timp mai putin petrecut in baie.
16. Prietenii nostri nu ne critica cand ne ingrasam sau cand slabim
17. Coaforii nu ne fura
18. Nu plangem de fiecare data cand cineva plange la tv
19. Fundul nostru nu e un factor hotarator in timpul unui interviu de angajare
21. Putem merge la toaleta fara a fi insotiti de jumatate dintre prieteni
22. Pastram numele de familie
23. Suntem recompensati pentru orice remarca cat de cat inteligenta
24. Intelegem umorul

Campanie Gay la Vancouver

O companie canadiana numita "H.I.M"-Health Initiative for Men, profita din plin de ocazia faptului ca sunt gazde ale olimpiadelor ...Ea este promovata pe parcursul a toata durata si prezinta laturi ale orasului prin intermediul unor pictoriale ....Postere aratand cupluri gay care isi exprima afectiunea pe diferitele strazi ale orasului ...toate dedicate turismului ....sustinute si prezentate cu incurajare desigur.
Dragostea intre gay este legala in Canada din 1969, este protejata de Constitutie din 1992 si este sarbatorita prin mariaj din 2005. "Bine jucat, HIM!"


Personal imi pare putin contorsionat dar e pe sistem k "daca se vinde e binevenit" ....Desi,.. pare k fiecare are un loc in lumea asta oricat de diferit ar fi...Exista un loc unde lumea te dispretuieste si un loc unde lumea te iubeste valabile pentru noi toti.

Articol realizat de Popescu Marascu Dan

marți, 2 martie 2010

Dacia Duster s-a lansat oficial

Astazi in,cadrul Salonului auto de la Geneva s-a lansat oficial modelul Dacia Duster.Si o lista de preturi a fost publicata,modelul costand minim 10 500 de euro si maxim 16 500 de euro.Masina va fi echipata cu unul din motoarele cunoscute de la Renault si anume 1.6 16V 105 CP,1,5 dCi 85 CP sau 1,5 dCi 110 CP si va fi disponibila in variantele 4x2 sau 4x4.Primul client al SUV-ului romanesc este chiar presedintele Traian Basescu.